Get a PDF version of this webpage

L'albo d'oro del barandell

1992 Sergio Cattani Pieve Cesato 13 punti
1993 Paolo Tassi Boncellino 16 punti
1994 Mauro Martelli Pieve Cesato 15 punti
1995 Roberto Francia Pieve Cesato 17 punti
1996 Romano Montanari Granarolo 26 punti
1997 Sergio Cattani Pieve Cesato 16 punti
1998 Luigi Donati Faenza 21 punti
1999 Franco Baldoni Boncellino 16 punti
2000 Luigi Donati Faenza 21 punti
2001 Franco Baldoni  Boncellino 17 punti
2002 Eugenio Martelli Faenza 17 punti
2003 Mauro Martelli Pieve Cesato 17 punti
2004 Romano Montanari  Granarolo 18 punti
2005 Roberto Francia  Pieve Cesato 18 punti
2006 Sergio Cattani Pieve Cesato 15 punti
2007 Romano Montanari Granarolo 19 punti
2008 Antonio Casadio Faenza 25 punti
2009 Roberto Francia Pieve Cesato 14 punti
2010 Eugenio Martelli  Faenza 15 punti
2011 Edo Cicognani Faenza 18 punti
2012 Edo Cicognani Faenza 18 punti
2013 Paolo Montanari Sant'Agata sul Santerno 16 punti
2014 Paolo Montanari Sant'Agata sul Santerno 20 punti