Get a PDF version of this webpage

L'albo d'oro del zachegn

1990 Luigi Babini Pieve Cesato
1991 Paolo Venturi Boncellino
1992 Marco Raffoni Pieve Cesato
1993 Luigi Silvagni Basiago
1994 Paolo Tassi Boncellino
1995 Walter Bendi San Pietro in Trento
1996 Angelo Pellegrini Longana
1997 Germano Valbonetti San Pietro in Trento 
1998 Paolo Gambi Pieve Cesato
1999 Angelo Pellegrini Longana
2000 Romano Nerbatucci Roncalceci
2001 Germano Valbonetti  San Pietro in Trento
2002 Romano Nerbatucci  Roncalceci 
2003 Romano Nerbatucci Roncalceci
2004 Silvano Pazzaglia Russi
2005 Sergio Giuliani San Bartolo
2006 Romano Pellegrini Longana
2007 Sergio Giuliani  San Bartolo
2008 Gianfranco Tamburini Faenza
2009 Romano Pellegrini  Longana 
2010 Silvano Cicognani San Pietro in Trento
2011 Angelo Pellegrini Longana
2012 Sergio Giuliani San Bartolo
2013 Savino Foschini San Pietro in Vincoli
2014 Silvano Cicognani San Piero in Trento